diumenge, 22 de febrer del 2015

CONCERT LÍRIC “SALVEM EL CONVENT”

Quan dos associacions com Bergerac i Xinosa s'uneixen, el resultat no pot ser més que extraordinari. Les dues associacions, la primera d'elles nascuda a València amb l'objectiu d'apropar la lírica al gran públic, comptant amb professionals nacionals i internacionals en totes les disciplines de l'espectacle, i la segona de la localitat alacantina de Monòver que té com a objectiu reivindicar i defensar el seu patrimoni històric i artístic.

Diumenge passat 15 febrer 2015 van oferir un concert a l'església del convent dels caputxins de Monòver, amb un programa que va emocionar a tots els assistents que es van desplaçar de diferents llocs de la província.

Les veus de la soprano valenciana Vanessa Navarro, el tenor Ignacio Enzinas, Sergio Bologna baríton i el pianista Roberto Moretti van interpretar obres de Rossini, Puccini i Verdi entre d'altres. Obres d'alta exigència vocal que van ser ampliades per bisos i un plantejament didàctic del concert que va ser recorrent les anècdotes més curioses que van envoltar la composició d'algunes d'aquestes obres van fer que aquell gèlid matí d'hivern es transformés en una calorosa ovació del públic.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada