dimarts, 17 de juliol del 2012

LA NOSTRA IDENTITAT ? 1ª part.

Cada dia  la xarxa ens inunda de fotos del nostre poble,  sobre tot, fotos del castell, uns imatges precioses, de nit, d´ una cara, d´altra, ens agrada molt que els veïns estiguen identificats amb aquest paratge, Peró de lluny, "todos los gatos son pardos"

Si ens aproximeu, ens donareu compte  del complet abandono de la nostra identitat, i no ho dic per els grafitis , que també , si no per.......


Peró sobre tot,  el pas del temps, ens deixa sense parts de la nostra identitat,  que ens poden donar pistes, de com i de quina manera seria això o allò, però com es veu en aquests desprendiments, el castell està totalment deixat de la mà.
Uns dels problemes pot ser la creen cia, de que el castell, es sol, la paret que queda de la torre del homenatge, no pensem que el castell es mes del que es vem.

Altre dels problemes, son les paleres, avui totalment plenes de "cochinilla", una plaga que està deixant el paratge molt mes deteriorat, una pena, es una llàstima que no fem res per conservar la nostra cultura.
La planta de la palera no es una planta autòctona, es va introduir des de sud Amèrica, poc desprès del descrobriment, degut als innumerables beneficis de la planta i la poca aigua que necesita.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada